Om Gastro Guiden

Smag dig gennem Vejle og omegn

Velkommen til VisitVejles Gastro Guide, der inspirerer og guider dig til de allerbedste gastro-oplevelser i Vejle-området. Vi har gjort os umage for at lave en lækker guide til jer, som giver lyst til at smage på Vejle. Her på siden kan du læse om tankerne bag guiden. Husk at tjekke åbningstider, og om besøget skal bookes før ankomst inden du tager på tur.

Tankerne bag Gastro Guiden

Gastro Guiden er lavet ud fra en række parametre, der sikrer, at du får en smagfuld oplevelse. I udvælgelsen har vi derfor fundet steder, der har fokus på:

  • Lokale råvarer og lokal produktion.
  • Bæredygtighed og økologi.
  • Fornemmelse for lokale madtraditioner.
  • Autentiske og unikke oplevelser.
  • De fysiske og historiske rammer

Gastro Guiden findes online og på tryk

Foruden dette digitale univers findes Gastro Guiden også som et fysisk kort, du kan have med i lommen, når du besøger Vejle-området. Kortet kan findes på VisitVejles turistbureau på Banegårdspladsen 8 og rundt omkring hos de lokale aktører. Ønsker du at bestille et kort på forhånd, kan dette gøres ved at udfylde kontaktformularen herunder.

Turforslag der kombinerer smagsoplevelser og Vejleområdet

Ved hjælp af guiden kan du skræddersy dine egne gastro-ruter. Brug kortfunktionen for at se, hvilke spisesteder, bryggerier og specialbutikker der er i nærheden af dig. Du kan også tage et kig på vores turforslag og anbefalinger og lade dig inspirere til at kombinere kultur og natur med lækre smagsoplevelser.

Oplev mere af Vejle

Har du fået lyst til at opleve mere af Vejleområdet? Besøg VisitVejles hjemmeside, og få det fulde overblik.

Og til sidst fra alle os hos VisitVejle: Velbekomme, Bon Appétit, Guten Appetit, God Aptit, God Apetitt, Bon Appétit.